0fndcchquinhevvopxcr

MASTER of your UNIVERSE

6 måneders forløb i at tage poweren tilbage og mestre dit eget liv med astrologien som værktøj

  Enroll in Course

VIL DU GERNE LÆRE AT MESTRE DIT EGET LIV? OG ER DU ÅBEN FOR SAMTIDIG AT ANVENDE ASTROLOGIEN SOM VÆRKTØJ TIL DET?

Så er Master og your Universe for dig. Det er et kursus der tager udgangspunkt i astrologien som værktøj, hvor du gennem det værktøj, lærer dig selv dybere at kende end nogen sinde før.

Det handler om ikke at vi skal blive mestre i at gå gennem livet, at gøre det perfekt eller uden smerte. Det handler om at mestre det livet byder os, det der dukker op på vejen og bruge det bedst muligt, frem for at lade det bremse os, slå os ud, eller forhindre os i at leve det liv vi drømmer om.

Der findes mange kurser derude, der lærer os om selvudvikling, selvafvikling, spiritualitet, selvkærlighed og en masse andet. Men der findes meget få af de kurser, der tager udgangspunkt i præcis den følelsemæssige DNA, og det udgangspunkt du har. Og kun hvis vi kender os selv, vores historie og hvad der er vores unikke bidrag til verden, kan vi give til andre fra et sted af overflod.

Kurset vil give dig mulighed for at mestre dine følelser, dine valg, de gode dage og de svære dage, skyggearbejdet, og der hvor du er heldigst i livet.

Over 6 måneder får du sammen med max 5 andre, så tæt på privatundervisning som det kan blive, i at mestre dig selv med astrologien som grundlæggende værktøj. Det her er altså både et kursus i astrologi, og i større selvindsigt, da vi arbejder med begge dele samtidig.

Den fysiske del af undervisningen foregår over 6 mandage eftermiddage/aftener i Indre By i København, i lækre inspirerende lokaler, 5 timer ad gangen. Du vil samtidig få adgang til det kursusmateriale, der ligger til grund for undervisningen i astrologien, som et online kursus.

Undervisningen i astrologien baserer sig på min tilgang. Det vil sige, at det bliver en intuitiv, evolutionær, metaastrologisk tilgang, der vil tage afsæt i den klassiske astrologi, men inddrager en lang række andre elementer, baseret på min egen erfaring fra 100-vis af konsultationer, og arbejdet med forståelsen af mit eget horoskop. Og alt sammen på konkret og anvendeligt dansk. Du behøver ikke have kendskab til astrologien (eller tro på den), du skal blot have tillid og nysgerrighed til at se tingene fra en ny vinkel

Du bliver indført i det basale, for at forstå værktøjet og så tager undervisningen ellers udgangspunkt i, hvordan astrologien kan anvendes, leves, opleves og føles hos hver enkelt af de 4-5 kursus deltagere.

DER ER KUN 5 PLADSER OG VI STARTER 3. JUNI 2019.


Your Instructor


Pernille Ørskov
Pernille Ørskov

Pernille Ørskov er stifter og indehaver af Astroswan, der tilbyder online kurser, 1-1 session og foredrag.

Ønsket er at bidrage til, hvordan spiritualitet og astrologi kan inddrages i vores hverdag og på turen gennem livet som mennesker, uden at miste forbindelsen til den virkelige verden derude.

Pernille er oprindelig uddannet advokat, og har siden 2017 udover juraen også arbejdet som rådgiver, astrolog og blogger, hvor størstedelen af det kreative materiale hun producerer er gratis på hendes hjemmeside blog, instagram og youtube kanal, med det fokus at give mere styrke, mere ro og mere glæde til verden.

Og ja, så sælger hun ting. 1-1 sessioner og onlinekurser, webinarer og e-bøger. Det er her kun det bedste af det bedste indgår. Hvor Pernilles unikke tilgang og kærlighed til viden fra mange forskellige områder af livet flettes sammen, til noget du kun kan få HER.


LIDT PRAKTISK

Alle undervisningsdage ligger på mandage fra ca. 16.30 til 21.30 i Indre By (adresse følger snarest). Der vil være snacks og drikke varer, mad kan købes (eller selv medbringes) til spisepause.

KURSUS DATOER

3/6, 12/8, 9/9, 7/10, 4/11, 2/12

Course Curriculum


  1- OG 7. HUS (OG ASCENDANTEN) - DIG OG DE ANDRE
Available in days
days after you enroll
  2. OG 8 HUS - DIN VÆRDI OG ANDRES VÆRDI
Available in days
days after you enroll
  3. OG 9. HUS - KOMMUNIKATION, TANKER OG OVERBEVISNINGER
Available in days
days after you enroll
  4. OG 10 HUS - INDRE TRYGHED OG YDRE ANERKENDELSE
Available in days
days after you enroll
  5. OG 11. HUS - DET DU GØR FOR DIG OG DET DU GØR FOR ANDRE, LEG OG GRUPPEN
Available in days
days after you enroll
  6. OG 12. HUS - DETALJERNE VS. DET STORE BILLEDE
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter den 3. juni og slutter den 2. december 2019.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Du har adgang til online kursus materialet så længe du ønsker.
Bliver jeg uddannet astrolog?
Nej, du bliver ikke uddannet astrolog, da det kræver en langt længere uddannelse (de fleste uddannelser er 3-årige). Men kurset giver dig en basis viden i astrologi, og du modtager et certifikat på deltagelsen og antallet af undervisningstimer.
Skal vi se i hinandens horoskoper?
Det korte svar er ja. Jo mere vi kan åbne op for både vores horoskop og vores oplevelse af det, jo mere kan både vi selv og andre lære, hvordan tegn, planeter og aspekter udtrykker sig i det virkelige liv. Intuitiv astrologi handler om at kunne tune sig ind på andre, og åbne sig for andres/kollektivets energi, så det er en del af øvelsen her. Og ikke mindst at lære at se sig selv i andre.
Hvorfor er der så få pladser på kurset?
Et traditionelt undervisningshold bliver meget 1-vejs kommunikation fra underviseren, særligt meget store uddannelseshold. Pointen med kurset er ikke, at underviseren er guruen, men at I hver især sidder med et bud på, hvordan energien udtrykker sig, og at vi kan lære meget af at dele og undersøge de bud nærmere. Og for at det kan fungerer, skal der ikke være mere end 4-5 deltagere.

Get started now!